STERK IN VERBINDEN

STERK IN VERBINDEN

PROJECTMANAGEMENT OP MAAT

Mijn naam is Maarten Noom en ik ben gecertificeerd scrummaster en Prince2 Projectmanager.
Nadat ik eind 2019 na een lange carrière met pensioen ging en ik mijn werk bij mijn werkgever (de Hogeschool en Universiteit van Amsterdam) beëindigde, ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Als projectmanager ben je de spin in het web van allerlei activiteiten die bij het uitvoeren van een project een rol spelen. Op die positie gaat het erom de betrokkenen bij het project samen te brengen, te verbinden, en een zodanige situatie te creëren dat ieders kwaliteiten maximaal worden benut. De deelnemers aan het project moeten zich veilig, betrokken en gewaardeerd voelen zodat het projectwerk energie oplevert in plaats van dat het energie kost. Anders gezegd: projecten uitvoeren is mensenwerk.

Voor wie?
Bedrijven, instellingen en andere organisaties kunnen bij mij terecht als er een eenmalige klus uitgevoerd moet worden, zoals het implementeren van een nieuw ICT-systeem, het opzetten van een organisatie, het uitfaseren van een verouderd systeem of het schrijven van een adviesrapport.

In overleg met het team wordt daarbij voor de meeste gewenste aanpak gekozen. Dat kan zijn de projectmanagementmethode Prince2, maar dat kan ook de SCRUM-aanpak zijn.

Ik ben een gedreven, enthousiaste projectmanager die met kennis van zaken mensen weet te verbinden om een gezamenlijk doel te bereiken.

PROJECTMANAGEMENT

Hoe pak ik een project aan? Samen bekijken wij welke methode wij gaan gebruiken voor jouw project.

PORTFOLIO

In mijn lange loopbaan heb ik diverse projecten en opdrachten met succes afgerond.

MAARTEN NOOM

Naast het managen van projecten houd ik mij nog met meer zaken bezig zoals racefietsen en verduurzaming.