noom400

OVER MIJ

Een van mijn hobby’s is fietsen, dat doe ik mijn hele leven al. Vanaf het voorjaar gaan we op zondag trainingsritjes maken in Noord-Holland. Deze trainingen zijn de voorbereiding voor tochten als de Joop Zoetemelk Classic, Omloop van Zandvoort, Ronde van Noord-Holland en de Fietselfstedentocht in Friesland. Bij gelegenheid komen daar diverse andere tochten bij zoals de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik. Het voordeel van deze klassiekers is dat er voor de liefhebbers meerdere varianten (afstanden) zijn waar je een keuze uit kan maken.
Verder zoeken we elk jaar we een tocht in Europa uit waarbij we een week door de bergen fietsen. Italië en Frankrijk zijn daarbij wel favoriet.

Ook zit ik in het bestuur van de Bewonersvereniging van mijn wijk.Vanuit die positie proberen we de wijk zo leefbaar mogelijk te houden en te maken. Daarbij horen ook de contacten met de gemeente waarbij we maatregelen vanuit de gemeente zo goed mogelijk proberen aan te passen aan de wensen van de bewoners.
Een andere activiteit is het verduurzamen van de wijk met als doel zo weinig mogelijk fossiele energie te gebruiken en zo klimaatneutraal te worden.